An Apple a day keeps the doctor away

Het IT in Motion team heeft al ettelijke jaren ervaring als Apple verdeler in Knokke-Heist. Met meer dan 20 jaar ervaring in het gebruik van verschillende Apple devices hebben deze voor ons geen geheimen meer. Wij kennen de features en mogelijkheden als geen ander en kunnen u dus perfect adviseren bij de aankoop van een nieuw Apple-apparaat.

IT in Motion wil zijn klanten nieuwe, vooruitstrevende, technologische ondersteuning bieden op alle mogelijke manieren. Deze visie past volledig binnen de visie van Apple. U kunt bij IT in Motion terecht voor alle Apple apparaten. Uitgebreide informatie over de verschillende iPads, iPhones, en Mac Books vindt u hier.

Mac, OSX, iOS en veel meer

Naast het advies en de verkoop van iPhones, iPads en Mac Books wil IT in Motion u een totaaloplossing bieden. Ook voor de occasionele herstelling van uw Mac, iPhone of iPad kan u bij ons terecht.

Binnen bedrijven kunnen ook alle verschillende apparaten geïntegreerd worden in bestaande netwerken. Het team van IT in Motion geeft u graag meer advies over hoe u deze netwerken kan optimaliseren. OSX of iOS in uw bedrijf? IT in Motion weet er raad mee.

Meer info over computernetwerken vindt u hier.