Een online kassasysteem op maat van uw horecazaak

Lightspeed is niet zomaar een web-based kassasysteem. Het is een kassa die u toelaat om het volledige proces dat klanten in uw zaak doorlopen, op de voet te volgen en te automatiseren. Van zodra uw klanten de zaak binnenstappen, voegt u ze op uw mobiele toestel visueel aan het zaalplan toe. Dit zaalplan kan u volledig opmaken en customizen zodat het er net hetzelfde uitziet als uw eigen interieur. U ziet zo in één oogopslag hoeveel en welke plaatsen u nog vrij heeft.

Bestellingen van klanten worden aan de tafel opgenomen en onmiddellijk geregistreerd in uw mobiele apparaat. Ook de keuken ontvangt onmiddellijk een print van de gedetailleerde bestelling. Na afloop kan uw klant vlotjes betalen vanop zijn stoel dankzij de koppeling met een mobiele betaalterminal. Gemakkelijk toch?

Ontdek hier meer over Lightspeed

Online kracht, offline betrouwbaarheid

Lightspeed is een ‘cloud-based’ oplossing. U hoeft dus niet te investeren in zware programma’s, back-ups, allerhande apparatuur enz. Online werken biedt heel wat voordelen, maar wat in geval van panne? Geen nood, Lightspeed kan ook offline werken. Dit door zijn betrouwbare router en lokale netwerk.

Lightspeed houdt dagelijks de cijfers bij en creëert rapporten op basis van deze cijfers. Zo kunt u heel gemakkelijk trends ontdekken en daar beter op inspelen.

Hebt u medewerkers die verschillende talen spreken? Geen probleem: de software is immers verkrijgbaar in verschillende talen en er kunnen meerdere talen in één zaak door elkaar gebruikt worden.

Lightspeed-voordelen in één oogopslag

  • Behoud een visueel overzicht van uw zaak
  • Neem ‘on the spot’ bestellingen op
  • Laat uw klanten overal gemakkelijk betalen
  • Wees gerust: al uw data zijn veilig bewaard
  • Hou statistieken bij
  • Geniet van kracht zonder rompslomp

Contacteer ons voor meer info over Lightspeed.